STN EN 13134: 2002 (05 0048), Tvrdé spájkovanie. Skúška postupu spájkovania. - Ponca, Viliam; Lakatoš, Peter; Kroupová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13134: 2000 v českom jazyku