STN EN 13134: 2002 (05 0048), Tvrdé spájkovanie. Skúška postupu spájkovania. - Ponca, Viliam; Lakatoš, Peter; Kroupová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13134: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Viliam Ponca, Peter Lakatoš, Jana Kroupová. Technická normalizační komise: TNK 70 Svařování
Keywords: normy