STN EN ISO 18279: 2004 (05 0049), Tvrdé spájkovanie. Chyby spojov zhotovených tvrdým spájkovaním (ISO 18279: 2003). - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 18279: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 18279 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy