STN EN ISO 9455-15: 2001 (05 0065), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 15 Skúška korózie na medi (ISO 9455-15: 1996) - Lakatoš, Peter; Drang, Jozef; Láska, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9455-15: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Peter Lakatoš, Jozef Drang, Zdeněk Láska. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy