STN EN ISO 13920: 2000 (05 0235), Zváranie. Všeobecné tolerancie pre zvárané konštrukcie. Rozmery pre dĺžky a uhly. Tvar a poloha (ISO 13920: 1996). - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13920: 1996