STN EN ISO 15610: 2004 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Schválenie na základe overených zváracích materiálov (ISO 15610: 2003). - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15610: 2003