STN EN ISO 15610: 2004 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Schválenie na základe overených zváracích materiálov (ISO 15610: 2003). - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15610: 2003
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 15610 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy