STN EN 12074: 2002 (05 0340), Zváracie materiály. Požiadavky na kvalitu pre výrobu, dodávku a distribúciu materiálov na zváranie a príbuzné procesy. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Zavadil, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12074: 2000 v českom jazyku