STN EN 12074: 2002 (05 0340), Zváracie materiály. Požiadavky na kvalitu pre výrobu, dodávku a distribúciu materiálov na zváranie a príbuzné procesy. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Zavadil, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12074: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12074 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš, Zdeněk Zavadil. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy