STN EN ISO 15607: 2015 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Všeobecné zásady (ISO 15607: 2003). - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15607: 2003