STN EN 288-9: 2002 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov Časť 9 Skúška postupu zvárania na montážne zváranie rúr pozemných a morských rúrovodov - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 288-9: 1999
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy