STN EN ISO 10882-2: 2003 (05 0606), Zdravie a bezpečnosť pri zváraní a príbuzných procesoch. Odoberanie vzoriek častíc atmosféry a plynov v dýchacej zóne operátora Časť 2 Odber vzoriek plynu (ISO 10882-2: 2000) - Ponca, Viliam; Lakatoš, Peter; Vojta, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 10882-2: 2000