STN EN ISO 10882-2: 2003 (05 0606), Zdravie a bezpečnosť pri zváraní a príbuzných procesoch. Odoberanie vzoriek častíc atmosféry a plynov v dýchacej zóne operátora Časť 2 Odber vzoriek plynu (ISO 10882-2: 2000) - Ponca, Viliam; Lakatoš, Peter; Vojta, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 10882-2: 2000
Spracovateľ: Vilam Ponca, Peter Lakatoš, Zdeněk Vojta. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy