STN EN ISO 9606-5: 2002 (05 0715), Skúšky zváračov. Tavné zváranie Časť 5 Titán a zliatiny titánu, zirkón a zliatiny zirkónu (ISO 9606-5: 2000) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Minařík, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9606-5: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš, Václav Minařík. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy