STN EN 1320: 2000 (05 1126), Deštruktívne skúšky zvarov kovových materiálov. Skúška rozlomením. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1320: 1996
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy