STN EN 1435: 2002 (05 1150), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Skúšanie zvarových spojov prežarovaním. - Gabriška, Pavel; Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1435: 1997