STN EN 1435: 2002 (05 1150), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Skúšanie zvarových spojov prežarovaním. - Gabriška, Pavel; Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1435: 1997
Táto norma nahrádza STN 05 1150 zo 14. 11. 1980 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška, Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy