STN EN 1435/A1: 2003 (05 1150), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Skúšanie zvarových spojov prežarovaním. Zmena A1. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 1435: 2002 je slovenskou verziou EN 1435: 1997/A1: 2002