STN EN 1435/A1: 2003 (05 1150), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Skúšanie zvarových spojov prežarovaním. Zmena A1. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 1435: 2002 je slovenskou verziou EN 1435: 1997/A1: 2002
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy