STN EN 27286: 1993 (05 2011), Grafické symboly pre odporové zváranie. - Lipa, Milan; Ondrus, Miloš; Brodňan, Ladislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 27286: 1991
Spracovateľ: Milan Lipa, Miloš Ondrus, Ladislav Brodňan.
Keywords: normy