STN EN ISO 14744-3: 2003 (05 2030), Zváranie. Preberacie skúšky elektrónových zváračiek Časť 3 Meranie charakteristík prúdu lúča (ISO 14744-3: 2000) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Pomikálek, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 14744-3: 2000