STN EN ISO 14744-3: 2003 (05 2030), Zváranie. Preberacie skúšky elektrónových zváračiek Časť 3 Meranie charakteristík prúdu lúča (ISO 14744-3: 2000) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Pomikálek, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 14744-3: 2000
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 14744 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš, Jozef Pomikálek. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy