STN EN ISO 14744-6: 2003 (05 2030), Zváranie. Preberacie skúšky elektrónových zváračiek Časť 6 Meranie stability polohy ohniska (ISO 14744-6: 2000) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Pomikálek, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 14744-6: 2000