STN EN 561: 2003 (05 2120), Zariadenia na plameňové zváranie. Rýchlospojky s uzavieracím ventilom na zváranie, rezanie a príbuzné procesy. - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 561: 2002