STN EN 561: 2003 (05 2120), Zariadenia na plameňové zváranie. Rýchlospojky s uzavieracím ventilom na zváranie, rezanie a príbuzné procesy. - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 561: 2002
Táto norma nahrádza STN EN 561 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Drang, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy