STN EN 12258-3: 2004 (05 2120), Hliník a zliatiny hliníka. Termíny a definície Časť 3 Odpad - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12258-3: 2003