STN EN ISO 14114: 2002 (05 2120), Zariadenia na plameňové zváranie. Acytelénové rozvodné systémy na zváranie, rezanie a príbuzné procesy. Všeobecné požiadavky (ISO 14114: 1999). - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14114: 1999
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy