STN EN 731: 1997 (05 2126), Zariadenia na plameňové zváranie. Ručné horáky s prisávaním vzduchu. Požiadavky a skúšky. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 731: 1995