STN EN 731: 1997 (05 2126), Zariadenia na plameňové zváranie. Ručné horáky s prisávaním vzduchu. Požiadavky a skúšky. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 731: 1995
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy