STN EN 1326: 2002 (05 2127), Zariadenia na plameňové zváranie. Malé súpravy na tvrdé spájkovanie a zváranie. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1326: 1996