STN EN 1327: 2002 (05 2129), Zariadenia na plameňové zváranie. Termoplastové hadice na zváranie a príbuzné procesy. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1327: 1996