STN EN 1327: 2002 (05 2129), Zariadenia na plameňové zváranie. Termoplastové hadice na zváranie a príbuzné procesy. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1327: 1996
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy