STN 05 2209: 2002, Osobitné bezpečnostné predpisy pre inštaláciu zariadení na oblúkové zváranie a príbuzné procesy. - Paldanová, Iveta; Kováč, Juraj; Horská, Radka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 427 S1: 1981