STN EN 1011-2: 2003 (05 2310), Zváranie. Odporúčania na zváranie kovových materiálov Časť 2 Oblúkové zváranie feritických ocelí - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1011-2: 2001