STN EN 27931: 1994 (05 2522), Zváranie. Izolačné čiapočky a puzdrá zariadení na odporové zváranie. - Paldanová, Iveta; Brodňan, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto národná norma je identická s EN 27931: 1992