STN EN 27931: 1994 (05 2522), Zváranie. Izolačné čiapočky a puzdrá zariadení na odporové zváranie. - Paldanová, Iveta; Brodňan, Ladislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto národná norma je identická s EN 27931: 1992
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Ladislav Brodňan. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy