STN EN ISO 14554-1: 2002 (05 2610), Požiadavky na kvalitu pri zváraní. Odporové zváranie kovových materiálov Časť 1 Úplné požiadavky na kvalitu (ISO 14554-1: 2000) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Minařík, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14554-1: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 14554-1 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš, Václav Minařík. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy