STN EN ISO 14554-2: 2002 (05 2610), Požiadavky na kvalitu pri zváraní. Odporové zváranie kovových materiálov Časť 2 Základné požiadavky na kvalitu (ISO 14554-2: 2000) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Minařík, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14554-2: 2000 v českom jazyku