STN EN 28167: 1994 (05 2690), Výstupky na odporové zváranie. - Miškovský, František; Paldanová, Iveta; Brodňan, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto národná norma je identická s EN 28167: 1992