STN EN 28206: 1995 (05 3410), Preberacie skúšky kyslíkových rezacích strojov. Presnosť vedenia. Funkčné vlastnosti. - Ondrus, Miloš; Brodňan, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto národná norma je identická s EN 28206: 1992