STN EN 28206: 1995 (05 3410), Preberacie skúšky kyslíkových rezacích strojov. Presnosť vedenia. Funkčné vlastnosti. - Ondrus, Miloš; Brodňan, Ladislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto národná norma je identická s EN 28206: 1992
Spracovateľ: Miloš Ondrus, Ladislav Brodňan. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy