STN EN 50434: 2015 (36 1055), Bezpečnosť spotrebičov pre domácnosť a na podobné účely. Osobitné požiadavky na drviče a sekačky napájané zo siete. - Vámošiová, Iveta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50434: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50434 z februára 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy