STN EN ISO 4618: 2015 (67 3003), Náterové látky. Termíny a definície (ISO 4618: 2014). - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4618: 2014