STN EN ISO 4618: 2015 (67 3003), Náterové látky. Termíny a definície (ISO 4618: 2014). - Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4618: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 4618 z mája 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila STN EN ISO 4618 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy