TNI CEN/TR 1046: 2015 (73 6741), Technická normalizačná informácia. Potrubné a ochranné rúrové systémy z termoplastov. Systémy na dopravu vody alebo odpadovej vody mimo konštrukcie budov. Pokyny na podzemné inštalovanie. - Pašek, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 1046: 2013