TNI CEN/TR 1046: 2015 (73 6741), Technická normalizačná informácia. Potrubné a ochranné rúrové systémy z termoplastov. Systémy na dopravu vody alebo odpadovej vody mimo konštrukcie budov. Pokyny na podzemné inštalovanie. - Pašek, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 1046: 2013
Tento dokument nahrádza anglickú verziu TNI CEN/TR 1046 z augusta 2014, ktorá od 1. 8. 2014 nahradila STN P ENV 1046 z apríla 2002, STN P ENV 1401-3 z apríla 2002, STN P CEN/TS 14758-3 z novembra 2006 a STN P CEN/TS 1852-3 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy