STN EN 374-2: 2015 (83 2340), Ochranné rukavice proti nebezpečným chemikáliám a mikroorganizmom Časť 2 Stanovenie odolnosti proti penetrácii - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 374-2: 2014