STN EN 374-2: 2015 (83 2340), Ochranné rukavice proti nebezpečným chemikáliám a mikroorganizmom Časť 2 Stanovenie odolnosti proti penetrácii - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 374-2: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 374-2 z mája 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila STN EN 374-2 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy