STN EN 15628: 2015 (95 0105), Údržba. Kvalifikácia pracovníkov údržby. - Grenčík, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15628: 2014