STN EN 15628: 2015 (95 0105), Údržba. Kvalifikácia pracovníkov údržby. - Grenčík, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 116 Služby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15628: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15628 z februára 2015, ktorá od 1. 2. 2015 nahradila TNI CEN/TR 15628 zo septembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Grenčík. Technická komisia: TK 116 Služby
Keywords: normy